sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Joulukorttirumba jatkuu


Kirsi kyläili eilen "muutaman" leimasimen ja kynien kera. Sain yksityisopetusta värittämiseen ja pääsin vähän testailemaan muitakin kyniä kuin vain Inktensejä. Hauskaa oli, kiitos vaan! :D Sain mie myös uuden leimasimen hieman ennakkona synttärilahjana. Ensimmäisen kortin leimakuva on tämä lahjaleimasin, muut kuvat ovat Kirsin leimasimista ja mukana myös pari 3D:tä (Miten kuvaat 3D:n marraskuisena iltana?!). Kaikki kuvat on väritetty Inktenseillä ja öljyllä.









"Muutamaa" korttia siis enää uupuis... *huokaus*

torstai 26. marraskuuta 2009

SNY marraskuun paketti


Toiseksi viimeistä jo viedään... Kävin tänään noutamassa SNY:n marraskuun paketin. Paketista löytyi 4 kerää Novita Puro lankaa kanervansävyisenä (tykkään), kissaheijastin (Liekö SNY:ni tekemä?), muistikirja sekä kortti. Kiitokset taas SNY:lleni!


sunnuntai 22. marraskuuta 2009

On se vaan niin Lutunen!


Tampereen messuilla oli tällaisen kertakaikkisen valloittavan Lohikäärme Lutusen tarvikepaketteja kaupan. Pakkohan sellainen oli itselleen hankkia (sillä en minä tätä kellekään kyllä raski lahjoittaa!).




Kaavat ja tarvikkeet: Ritarilla


Ohjeet olivat erittäin selkeät eikä missään vaiheessa tarvinnut arvailla, mitä pitäisi tehdä. Isoin urakka oli lohikäärmeen täyttämisessä ja raajojen kiinnittämisessä käsin ommellen. Ei minun suosikkihommiani... Ihan heti en varmaan toista tekisi, mutta kun kerralla tuli näin ihana, niin ei väliäkään... :D


Messuhallissa lohikäärme näytti paljon pienemmältä ja yllätyin hieman, kuinka suuri otus siitä tulikaan. Yritin ottaa kuvan, jossa Vilma toimii vertauskohtana, mutta Vilma oli vähän eri mieltä. No, tällaisen pikakuvan onnistuin kuitenkin saamaan. Kissiläisen korvien asento osoittaa, että E.V.V.K. 


tiistai 17. marraskuuta 2009

Ihan pöllöt lapaset


Jokin aika sitten sain kuningasidean neuloa huovutettavat lapaset yhdistämällä Novitan Puroa ja Huopanen Mixiä. Idea hyvä, lopputulos ei... Pitkään olen myös miettinyt, pystyisikö leimasimia käyttämään kankaanpainantaan. Tämä pääsi kokeiluun tänään. Yritin näillä leimatuilla pöllöillä peittää tätä lapasiin syntynyttä "mielenkiintoista" väricocktailia.


 



 


Lanka: Novita Puro, sävy Ruska ja Novita Huopanen Mix, sävy musta-valkoinen (yhden kerroksen levyisin raidoin)


Pöllöt on leimattu tavallisella kangasvärillä (varmaan hieman) pellavasekoitteiselle kankaalle. Ehkä ne jonkin verran peittävät tuota kukerrusta, mene ja tiedä.


Lopputulos: En osaa sanoa.


 

Ei vielä koulukypsä


Muistaakseni värityksen piti pysyä viivojen sisällä, jotta todettaisiin koulukypsäksi. Aikaa tästä on toki jo "muutama" vuosi, joten voin olla väärässäkin. Mutta ei se viivojen sisällä pysyminen vieläkään ole niin helppoa!


 



 


Ostin Kirsiltä muutamia leimoja ja varmaan kaikkien yllätykseksi suurin osa oli kissa-aiheisia... Yritin tänään uudelleen värittäjänkykyjäni uusilla Inktenseillä (juu, kaikilla 72:lla...). Kissiläinen ja isot kukat onnistuivat suht mallikkaasti, mutta kun minulla on tuo viherpeukalo hyvinkin keskellä kämmentä, niin viherosio on vähän sieltä tännepäin.


Saa ne iltansa näköjään kulumaan näinkin... :D

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Joulukorttikauden avaus


Eilispäivä meni sattuneesta syystä Tampereella hyvässä seurassa. Mukaan tarttui ihan vain jotakin pientä... Köh... Yleisen hyvinvoinnin vuoksi en taida esitellä ostoksia täällä, mutta messuilla käyneet voivat kuvitella saaliskasan määrän. Siis ihan pienen pienen kasan. Tänään olikin sitten ongelmana, että mitä kivaa sitä ensiksi tekisi näistä uusista ihanuuksista. Lutunen jäi vielä odottamaan (you'll see) ja testailin ekaksi uutta joululeimasinta. Minulla ei ole mitään "virallisia" väritysvehkeitä, joten kaivoin kaapin perältä akvarellikynät ja sovelsin matkaseuran vinkkejä. Tällainen tästä sitten tuli: